КОНТАКТ
телефон
075-454-075
Selling RENTING YOUR OFFER ABOUT US CONTACT

Агенциjа за недвижности со наjголемата база на податоци во Македониjа.

Нашите клиенти се наши приjатели, ние ви го посветуваме целото наше внимание и работиме напорно да одговориме на сите ваши барања.

Ние веруваме дека чесното работење и одличната соработка со клиентите се витални за нашиот успех во работењето со недвижности – без разлика дали изнаjмувате, го купувате вашиот нов дом или сте претставници на странска организациjа што сака за изнаjми, купи или да инвестира во недвижност, ние ќе ви го посветиме сето наше внимание и труд.

Нудиме услуги не само при купување и изнаjмување, туку и правни совети, подготовка на договори, анализа на документи за сопственост и консултации при инвестиции. Со повеќе од 17.000 внимателно селектирани обjекти од речиси сите населени места во Македонија, 8.000 станови, 3.000 куќи, 6.000 канцеларии, продавници, плацеви и повеќе од 11.000 задоволни клиенти, ние сме едноставно, наjискусната и наjголемата агенциjа за недвижности.

Со цел наjдобро да ги исполниме вашите потреби од областа на недвижностите, создадовме датабаза со наjпрецизно и наjмоќно пребарување, каде што вие самите ќе можете да пребарувате и да ја креирате вашата понуда.

Прочитајте повеќе за нас »

©1993-2020 Estate Adriatik. All Rights Reserved.